Geurbestrijding

Geurbestrijding Toepassingen
Onze vernevelingssystemen zijn de beste tool voor geurbehandeling en geurbeheersing in grote gebieden, voor industriële en commerciële toepassingen.
Geurbeheersingsproces
geurbestrijding 1geurbestrijding 2geurbestrijding 3
  1. Geuren als gevolg van chemische of biologische processen.
  2. Miljoenen ultradunne waterdruppels worden verneveld in de omgeving.
  3. De neutralisatie druppels verzamelen zich rond de gasgeur en elimineren deze.
Bekijk onderstaande informatie 
Geurbeheersing binnenshuis en buitenshuis
geurbestrijding 4geurbestrijding 5
Onze systemen zijn effectief op zowel vast als vloeibaar afval en het proces omvat de verstuiving van neutraliserende chemicaliën (om de geurperceptie te blokkeren), geurabsorbers (die de verbindingen die geurtjes veroorzaken wijzigen) of volledig natuurlijke bio-neutraliserende stoffen die de natuurlijke afbraak wijzigen en voorkomen de vorming van geur door middel van biologisch afbreekbare werking.geurbestrijding 6
 
MODULAIR SYSTEEM
Ons vernevelingssysteem is op maat en modulair, met betrekking tot elke specifieke situatie, volgens: de configuratie van het emissiepunt, de typologie van de te behandelen machine, de intensiteit en het type geur. Kleine nozzles en slangen maken een gemakkelijk te hanteren montage in de buurt van het te behandelen gebied mogelijk.
geurbestrijding 7
VOORDELEN
De voordelen zijn de lage kosten in vergelijking met andere geurbestrijdingssystemen op basis van verneveling door water. Energiekosten zijn erg laag en de installatie is erg snel gezien het feit dat de systemen worden geleverd in verschillende oplossingen of vooraf worden geassembleerd met eenvoudige snelkoppelingen.