Expert in watertechnieken

Gekoelde opslagbevochtiging

gekoelde opslag 1Ons vernevelingssysteem herstelt, tot optimale waarden de vochtigheidsgraad in koelcellen en gekoelde magazijnen. Waardoor het dehydratatieproces wordt geblokkeerd, waardoor de versheid van voedsel langer behouden blijft.
Ons vernevelingssysteem geeft periodiek een ultralichte watermist af. Door hun kleine afmetingen verdampen deze kleine waterdruppels zonder te bevochtigen, waardoor vochtigheid en verkoeling in de omgevingslucht behouden blijft. Waardoor uitdroging wordt verminderd en het gewicht en de conditie van het product behouden blijft.
FRUIT EN GROENTEN
gekoelde opslag 3gekoelde opslag 4
Groenten en fruit bestaan grotendeels uit water. Het verlies van versheid is voornamelijk te wijten aan een snelle uitdroging van het product, na de verdamping van het water. Water verdampt, vanwege een verschil tussen de waarden die het bevat in de groenten en in de omringende lucht. Door middel van een vernevelingssysteem herstelt de luchtvochtigheid in de lucht zijn optimale waarden, waardoor het dehydratatieproces wordt geblokkeerd.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 VISPRODUCTEN
Visproducten worden ook onderhevig aan versheidsverlies door uitdroging, omdat ze bestaan uit water van meer dan 70%.
VLEES

gekoelde opslag 2

Vlees is ook onderhevig aan uitdroging: onze vernevelingssystemen kunnen hun geschikte speciale microklimaat op natuurlijke wijze herstellen, zodat ze behouden blijven. Een vernevelingssysteem kan eenvoudig in koude ruimtes worden gemonteerd.
gewichtsverlies: -95%langere frisheid verminderde uitdroging gewichtsverlies: -95% 
gekoelde opslag 5
VOORDELEN
  • Uitdrogingsblok
  • Afname van het gewichtsverlies van het product
  • Langere frisheid
  • Het regelt de verspreiding van geuren