Expert in watertechnieken

Industriële koeling

Vernevelingssystemen worden geïnstalleerd in grote binnenruimtes met enorme voordelen t.o.v. airconditioning , zoals een verminderd energieverbruik.

Naamloos 7

Industriële koeling creëert een veiligere en productievere werkomgeving. Verkoelende werknemers, apparatuur en processen kunnen leiden tot gelukkigere werknemers en grotere winsten. Dit is veiliger en productiever. Koelere machines gaan langer mee en kunnen meer produceren. Veel processen, die moeten worden gekoeld, kunnen worden versneld met behulp van mistkoeling. Airconditioning van grote industriële magazijnen, inclusief diegene die moeten werken met open deuren en ramen, was tot nu toe onmogelijk met conventionele systemen. Tegenwoordig zijn vernevelingssystemen echter ideaal voor het koelen van grote oppervlakken (industriële loodsen, garages, werkplaatsen) of voor het afvoeren van hoge warmte-emissies van industriële processen (gieterijen, machines). Het koelingseffect kan ook worden gecombineerd met vochtigheidsregeling om de productiviteit in specifieke industrieën (papier, hout, textiel) te verhogen.

Water wordt onder druk gespoten door speciale gepatenteerde nozzles, die in staat zijn zeer fijne druppeltjes van minder dan 10 micron te produceren. Die worden onmiddellijk door de lucht geabsorbeerd zonder oppervlakten en voorwerpen eronder nat te maken. De resultaten zijn aanzienlijk: lage installatiekosten en energie verbruik, onmiddellijk koelingeffect. De mogelijkheid zijn breed: van installatie in een afgesloten omgeving tot installatie in een halfopen en open omgeving.

Naamloos 8
Minimum kosten

Belangrijk aspect van vernevelingssystemen zijn de zeer beperkte kosten in vergelijking met traditionele industriële airconditioning. De installatie is gemakkelijk en snel te plaatsen, omdat systemen worden geleverd in een modulaire kit, met polyamide-slangen en snelkoppelingen. De vernevelingssystemen zijn ontworpen om te werken tegen lage bedrijfskosten en vereisen minimale onderhoudsvereisten.

Voordelen
  • Verhoog de algehele productiviteit van uw personeel
  • Airconditioning in gelokaliseerde gebieden van belang
  • Beheersing van stof, gassen, dampen en andere schadelijke emissies
  • Onmiddellijke temperatuurverlaging
  • Installatiekosten verminderd met 75%
  • Aanzienlijke energiebesparingen
  • Eenvoudig en goedkoop onderhoud
  • Minder hittestress