Mist kanonnen

Stofonderdrukkings-kanon
Deze eenheden zijn ontworpen om het probleem aan te pakken van stofdeeltjes in de lucht die worden gegenereerd door open mijn activiteiten, algemene sloopwerkzaamheden en de behandeling van bulkmateriaal. Andere veel voorkomende toepassingen zijn het koelen van grote buitenruimtes en het maken van kunstmatige regen.
Toepassingen: stofonderdrukking en bevochtiging van open stoffige oppervlakken, mijnbouw, algemene sloopwerkzaamheden en behandeling van bulkmateriaal, afvalverwerkingsinstallaties, voorraden, lossen op schepen, terugwinnen uit voorraden, storten, pletten en laden / lossen van vrachtwagens. Koeling van grote open ruimtes zoals stadions, concerten, evenementen en parken.
________________________________________
Apache A-60 mist-regenkanon
mistkanon 1 
Apache A-60 is een krachtig en betrouwbaar mistkanon. De A-60 is uitgerust met een turbineventilator met een groot vermogen en dankzij de drie-in-één concentrische mondstukringen kan hij lichte regen spuiten met een worp van ongeveer 40-60 * meter (130-170 * voet).
 
________________________________________
Apache A-75 mist-regenkanon
mistkanon 2 
Apache A-75 is een betrouwbaar mistkanon met hoge prestaties en een zeer laag geluidsniveau. De A-75 is uitgerust met een turbine ventilator met hoog vermogen en kan dankzij het gepatenteerde concentrische mondstuksysteem een lichte of zware regenbui spuiten met een worp van ongeveer 50-75 * meter. (165-210 “voet)